Familielandbruget LRS - Vejle

Vi sætter familien i centrum.

Landbrug forening for alle på landet

Familielandbruget LRS – Vejle er en frivillig lokal landbrug forening under Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Vi arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt. Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter samt de mange medlemsfordele.

Rådgivning

I samarbejde med Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget Sydvest og Fyns Familielandbrug har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her er vi godt 100 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr til jura og økonomi. Vi har 6 kontorer placeret i Varde, Vejle, Ry, Løgumkloster, Odense og Svendborg.

Hvem Familielandbruget LRS - Vejle er

For vores medlemmer vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt, at blive medlem og ikke mindst vide hvad du får for dine medlemskroner. Vi har derfor lavet en brochure du kan se her - brochure. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Niels-Henrik Keinicke eller næstformand Mikael Jakobsen.

Niels-Henrik Keinicke

Niels-Henrik Keinicke

Formand for Familielandbruget LRS - Vejle

Mobil
4085 9818
E-mail
hjoernegaard@outlook.dk
Bestyrelseposter
  • Formand, Familielandbruget LRS - Vejle
  • Kvæg udvalg