Flere fynske kolleger til Landbrugsrådgivning Syd

Vi opruster med velkendte ansigter på Fyn, så vi er endnu mere kompetente til at hjælpe dig - uanset størrelsen på dit landbrug.
Flere fynske kolleger til Landbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd opruster med erfarne fynboer

I efteråret 2020 er tre velkendte rådgivere skiftet til Landbrugsrådgivning Syd på Fyn:

  • Bo Ellegaard Nielsen er pr. 1.11. ansat som driftsøkonom og revisor i Svendborg, og i Odense efter aftale
  • Lis Løvendahl er pr 1.10. ansat som revisorassistent i Svendborg, og i Odense efter aftale
  • Niels Jepsen er pr. 1.8. tiltrådt som revisor og ejendomsrådgiver hos Landbrugsrådgivning Syd på Fyn

Derudover er Aksel Nielsen pr. 1.11. ansat som planteavlskonsulent i Vejle. Han tager dog også kundemøder i Odense og Svendborg efter behov.

Du finder deres kontaktoplysninger nederst på denne side og er meget velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.

Bo Ellegaard Nielsen - driftsøkonom og revisor

Bo er et velkendt ansigt hos mange landmænd, idet han kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent ved Velas i Vissenbjerg, hvor han har været i 24 år.

Han ser frem til at stille sine mange års erfaring til rådighed for både store og små landbrugskunder hos Landbrugsrådgivning Syd. Han har siddet med i flere gårdråd og har en god forståelse af sammenhængen rundt om på bedriften.

Bo kan blandt andet rådgive om skat, strategi, finansiering og budgettering samt udarbejdelse af handlingsplaner. Derudover har han speciale i årsrapporter og business check.

Fra sit mangeårige virke i rådgivningsbranchen har Bo desuden fingeren på pulsen i forhold til bankerne på Fyn og gode relationer til mange af dem.

Privat bor Bo og familien på Bos fødehjem; et mindre landbrug med 56 ha ved Øster Hæsinge, Faaborg. 

Bo er klar til at betjene både store og små kunder fra lokalkontorerne i Svendborg og Odense

Lis Løvendal - revisorassistent

Lis har en HD i regnskab og er velbevandret i bogføring, momsregnskaber samt opstilling af skatteregnskaber og årsrapporter for både personlige regnskaber og selskabsregnskaber.

De seneste 26 år har hun primært beskæftiget sig med landbrugskunder, herunder en del større svineproducenter, først i Nyborg, siden hen via fusion i Ringe og senest i Vissenbjerg.

Lis er især kendt for sin faglighed samt for at overholde sine aftaler og være til at få fat i, når kunderne har brug for hjælp. 

Privat bor Lis i Årslev på Midtfyn med mand og to børn.

Lis er primært tilknyttet kontoret i Svendborg, men træffer også kunder på kontoret i Odense efter aftale.

Niels Jepsen - ejendomsrådgiver og økonomikonsulent

Niels er et kendt ansigt i landbrugsbranchen, hvor han har arbejdet siden 1997, senest i den nu nedlagte ejendomsafdeling hos Centrovice i Vissenbjerg.

Kombinationen af kompetencer inden for både økonomisk rådgivning og ejendomsrådgivning er unik, og det kommer de kunder til gode, der enten går i købs- eller salgstanker. Niels kan f.eks. sikre, at det skattetekniske bliver tænkt ind i handlen, og at handlen gennemføres mest hensigtsmæssigt.

Ud over formidling mellem køber og sælger kan Niels også bistå ved forhandlinger med banken og kreditforeningen, samt lave regnskabet efterfølgende.

Niels har formidlet utallige handler af store og små landejendomme på Fyn, inklusive hobby- og deltidslandbrug. Det fortsætter han med hos Landbrugsrådgivning Syd, via kontorerne i Svendborg og Odense.

Niels Jepsen er 51 år og bor i Ringe med sin hustru og to sønner. 

Aksel Nielsen - planteavlskonsulent

Aksel har været planteavlskonsulent i Centrovice i en årrække, så han kommer med en del erfaring. Han har senest været ansat i jordbrugskontrollen, Team Kvælstof hos Landbrugsstyrelsen.

Aksel bor ved Ryslinge på Fyn med sin kone. Han er ansat til en kundeportefølje i Vejle, men tager også kundemøder i Odense og Svendborg efter behov.

Ring til vores nye kolleger for en uforpligtende snak. Du finder deres direkte telefonnumre nedenfor.
Niels Jepsen

Niels Jepsen

Revisor og Ejendomskonsulent

Telefon
7374 2169
Mobil
3016 2169
E-mail
nje@lrs.dk
Fagområder
  • Ejendomskonsulent
  • Konsulent
  • Revisor