Virtuelt medlemsmøde - Er danskerne virkelig så sure på dansk landbrug?

Virtuelt medlemsmøde - Er danskerne virkelig så sure på dansk landbrug?

Er danskerne i virkeligheden så sure på dansk landbrug?

Få svar på dette spørgsmål og meget mere, når kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer Lasse Bastkjær Jensen giver dig et indblik i danskernes oplevelse og tilfredshed med dansk landbrug ud fra de målinger, som Landbrug & Fødevarer har fået udarbejdet de foregående år.

Landbrug & Fødevarer har netop lanceret den nye kampagne, der skal fortælle danskerne om, hvordan vi i landbruget hver eneste dag arbejder på at blive dygtigere og grønnere, så vi kan komme i mål med ambitionen om at blive klimaneutrale i 2050.

Få et indblik i kampagnens elementer og få en guidet tur i det kommunikative maskinrum, hvor Lasse Bastkjær Jensen vil fortælle om de overvejelser og kommunikative beslutninger, der ligger bag klimakampagnen fra Landbrug & Fødevarer.

Du kan tilmelde dig her - https://peternissen.typeform.com/to/lQE4quNb - og vil efterfølgende modtage en mail med link til medlemsmødet.

Varighed 35-45 min.

Om du sætter dig på kontoret, tager lyden i øret mens du køre i traktoren eller gør noget helt tredje, det er helt op til dig.

Vi høres ved.